bgi.fi


Halti - Ulkoilu- ja retkeilyvarusteet

Suomen korkeimman huipun nimi - Halti - yhdistetään suomalaisten mielissä vankasti urheilu- ja ulkoiluvaatetukseen sekä retkeilyvarusteisiin.Halti on suomalainen urheilu- ja ulkoiluvaatetukseen sekä retkeilyvarusteisiin erikoistunut yritys. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Söderkullassa. Vuodesta 1976 vetovoimaisena pysynyt Halti -tuotemerkki on yksi arvostetuimmista urheiluvaatebrandeistä Suomessa. Yrityksen toinen brandi - Raiski - on myös vakiinnuttanut asemansa kotimaisilla ulkoiluvaatemarkkinoilla.

Yksilöllinen ja erottuva tuotesuunnittelu on muotoutunut vuosien saattossa Haltin tavaramerkiksi. Suunnittelu saa innoituksensa toiminnallisuudesta sekä teknisistä innovaatioista ja materiaaleista yhdistettynä viimeisimpään muotiin.

Tänä päivänä Halti on kansainvälinen yritys, jonka tuotteet palvelevat kattavasti laajaa lajikirjoa; alppihiihtoa, maastohiihtoa, kiipeilyä ja luontoliikuntaa. Eri lajien harrastajat voivat luottaa Haltin urheiluvaate - ja varustetuntemukseen kaikkina eri vuodenaikoina.

Yhteistyötä huippu-urheilun kanssaHaltin tuotteet on suunnattu eri urheilulajien tosiharrastajille. Halti panostaa voimallisesti tuotekehitykseen, jotta asut ja varusteet vastaisivat vaativan lajiharrastajan toiveita ja tarpeita. Tuotekehitykseen liittyvä lajikohtainen testaus on laajentunut luontevasti myös muuhun kumppanuuteen; Halti toimii eri lajien huippunimien virallisena tukijana vaatetuksen puitteissa. Tärkeitä yhteistyökumppaneita Haltilla on useita ja yhteistyökumppaneihin kuuluu mm. Suomen Alppihiihtomaajoukkue Alpine Ski Team Finland.

Ooops, haulla ei löytynyt tuotteita!